marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu în Vladimirescu! Centrala de încălzire a explodat, iar focul s-a extins până pe acoperiș

  de Special Arad | 17 ianuarie 2022, 11:32 AM | Știri Arad

  0

  Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în această dimineață în jurul orei 08.30, în localitatea Vladimirescu pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o anexă, cu rol de cameră tehnică și magazie de lemne.

  La intervenție s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, SMURD Vladimirescu, 10 subofițeri.

  La sosirea echipajului SMURD al Punctului de Lucru Vladimirescu incendiul se manifesta la întreaga construcție și propagat parțial la acoperișul de la casă, camera tehnică fiind lipită de casa de locuit.

  Intervenția promptă cu mijloacele de primă intervenție ( stingătoarele de pe autospecială SMURD) si cu un furtun din curte a limitat propagarea incendiului până la sosirea autospecialelor de stingere.

  Incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute, casa de locuit fiind salvată.

  În incendiul a ars camera tehnica si s-a degradat aproximativ 5% din acoperișul casei de locuit.

  Cauza probabilă a incendiului ” foc deschis în spații inchise” . In speță, centrala alimentată cu lemne a „explodat” din cauza întreruperii energiei electrice și imposibilității recirculării apei în pompe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.