vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Suporterii „Bătrânei Doamne” s-au săturat de umilințe! Se întâlnesc luni pentru a discuta problemele clubului

  de Andrei Fuliaș | 27 octombrie 2017, 8:47 AM | Sport

  3

  Situația în care se află în acest moment clubul arădean UTA este una destul de grea, jocul echipei fiind unul anost, iar atmosfera din jurul echipei fiind mai mult decât tensionată. Deși la început de sezon UTA emitea pretenții de promovare în Liga 1, după 13 etape clubul arădean a reușit să adune doar 3 victorii în acest sezon, dintr-un total de 13 meciuri. La cele trei victorii se mai adaugă 5 egaluri și 5 înfrângeri, clubul arădean reușind să acumuleze doar 14 puncte, clasându-se astfel pe un regretabil loc 16, poziție care în mod normal este una retrogradabilă.

  Exasperați de jocul echipei și de atitudinea unor jucători, suporterii au decis să se întâlnească și să discute despre problemele din jurul clubului.

  Iată anunțul făcut de Suporter Club UTA:

  „Întâlnire suporteri !

  Luni, 30 octombrie, ora 19.00, invităm toți utiștii interesați la Old Lady`s Pub la o discuție despre situația prin care trece clubul UTA. Criza de rezultate este foarte adâncă, unele probleme de atitudine de la nivelul lotului sunt extrem de deranjante. După umilințele de la Timișoara și din cupă, alături de celelalte rezultate și evoluții catastrofale din campionat, trebuie să ne conturăm o poziție cât mai clară despre viitorul pe termen scurt al clubului, sportiv și managerial. Așadar se impune din nou o întâlnire a utiștilor, în condiții de criză, singura speranță fiind legată de faptul că – de această dată – criza va rămâne doar la nivelul rezultatelor sportive.

  Ne vedem luni!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Macar 2.500 de cotizanti cu 50E/luna.Nu e o chestiune irealizabila, e chiar pe bune.Ideea este sa se ajunga la un punct comun, suma de 125.000E / luna, respectiv 1,5 milioane E/an nu e o suma mica.Suporterii trebuie sa inteleaga ca doar uniti si organizati vor reusi sa salveze aceasta echipa.Varianta de 10.000 suporteri cu 1.000 USD/an e nerealista, ar rezulta 10 milioane de dolari/an.Ca sa poti face un lucru bun trebuie sa ai suportul si informatia necesare pentru a-ti atinge scopul.Daca privim retrospectiv din 1990 si pana astazi, Romania este aidoma echipei UTA, pe butuci, condusa de incapabili, corupti si hoti.E simplu, trebuie sa ai vointa si suficienta intelepciune, rigurozitate si educatie.In rest totul ar trebui sa vina de la sine.Bafta multa si toate cele bune.Hai UTA!

    --1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.