luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Suporter Club UTA: „Rămâne în continuare entitatea care deține marca UTA”

  de Lucian Dănilă | 8 aprilie 2023, 11:58 AM | Sport

  0

  Asociația Suporter Club UTA a reacționat în urma comunicatului apărut pe site-ul oficial al clubului UTA, un comunicat prin care Alexandru Meszar anunță că gruparea arădeană a devenit proprietară definitivă a mărcii UTA, o marcă primită așa cum se știe de câteva luni de la Călin Gabriel Costea.

  La rândul lor, suporterii echipei arădene au răspuns în această dimineață, iar texul îl puteți citi mai jos.

  Suporter Club UTA

  Ne vedem nevoiți din nou să venim în fața suporterilor utiști și nu numai, pentru a răspunde unor dezinformări cu privire la marca „UTA”, venite din partea unor indivizi precum Alexandru Meszar sau Călin Costea, unul profitând din plin de pe spatele clubului, iar celălalt încercând la rândul său să profite.

  Suporter Club UTA este și va rămâne în continuare entitatea care deține marca „UTA”, iar aceasta este formată din nume, siglă și culori. Acest lucru este foarte ușor verificabil, chiar pe site-ul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

  Este chiar absurd modul în care persoane din club, prin contestarea mărcii deținute de Suporter Club UTA, contestă inclusiv sigla, istoria și palmaresul clubului UTA, acestea fiind strâns legate de marca „UTA”, adică de nume, de siglă și de culori.

  Este cu atât mai absurd, cu cât, din punct de vedere sportiv, clubul UTA folosește marca deținută de Suporter Club UTA, nu acele înșiruiri de litere ale lui Călin Costea. Practic, clubul UTA a primit identitatea prin marca deținută de Suporter Club UTA.

  Mai menționăm faptul că, din punct de vedere juridic, Suporter Club UTA a contestat orice altă așa-zisă marcă ce conține literele „UTA”. Până de curând, Suporter Club UTA nu și-a pus vreodată problema ca cineva să încerce confiscarea clubului UTA și să profite de pe urma numelui acestuia, acesta fiind și motivul pentru care, până recent, nu au fost întreprinse acțiuni în justiție.

  Dincolo de aceste dezinformări venite din partea lui Alexandru Meszar, a lui Călin Costea și a profitorilor din jurul lor, suntem convinși că instanțele judecătorești vor arăta cât se poate de clar cine deține marca „UTA” și cine pretinde că o înșiruire de litere poate ține loc de nume, siglă și culori.

  Pentru noi doar UTA contează!

  Vrem UTA liberă!

  Suporter Club UTA

  Vă prezentăm mai jos și comunicatul apărut aseară pe site-ul clubului, uta-arad.ro:

  CLUBUL NOSTRU A DEVENIT DEFINITIV PROPRIETAR AL MĂRCII UTA

  Marca UTA a ajuns definitiv acolo unde îi este locul, la club. Normalitatea s-a stabilit în urma unui nou acord încheiat cu proprietarul mărcilor, domnul Călin Costea. Clubul nostru a intrat astfel definitiv în posesia mărcii pe care o deținea până acum doar temporar. Marca nu va mai fi deținută de acum încolo de persoane fizice sau de alte organizații, doar exclusiv de clubul UTA. Prin adjudecarea definitivă a acestui patrimoniu, valoarea clubului a crescut substanțial.

  Suntem în continuare onorați să administrăm această marcă!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.