duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Suporter Club UTA: „Clubul trebuie să pună la dispoziția abonaților transport pentru Oradea!”

  de Lucian Dănilă | 9 octombrie 2023, 4:32 PM | Sport

  5

  Fanii din asociația Suporter Club UTA somează conducerea clubului să pună la dispoziția abonaților transport gratuit până la Oradea la meciurile pe care gruparea arădeană urmează să le susțină acolo.

  Cel puțin șase meciuri din campionat și alte două din Cupa României va juca UTA la Oradea – dacă arena va primi licența pentru Liga 1 -, adversare urmând a fi echipe ca Rapid, Dinamo sau campioana Farul, dar și Universitatea Craiova în Cupa României. Tot la Oradea urmează să joace UTA cu Oțelul și Hermannstadt în campionat și cu FC Voluntari în Cupa României.

  Pe lângă faptul că nici măcar vechii abonați nu au primit niciun fel de reducere din partea clubului în momentul achiziționării abonamentelor, aceștia nu au fost înștiințați nici de faptul că UTA va juca pe un alt stadion un asemenea număr de meciuri considerate a fi pe teren propriu.

  Comunicat Suporter Club UTA:

  Clubul trebuie să pună la dispoziția abonaților transport pentru Oradea!

  Asociația Suporter Club UTA solicită conducerii AFC UTA Arad să pună la dispoziția suporterilor abonați mijloace de transport pentru deplasarea acestora la Oradea, acolo unde UTA va disputa partidele considerate pe teren propriu.
  Considerăm că acest gest, de a pune la dispoziția suporterilor care și-au cumpărat abonamente pentru sezonul 2023-2024 transport pentru a se deplasa de la Arad la Oradea, este unul minim necesar și o dovadă de bun simț față de acești suporteri. Asta cu atât mai mult, cu cât toți cei implicați, toți factorii decizionali, știau încă dinainte de a fi puse în vânzare abonamentele că în această toamnă vor începe lucrările de schimbare a gazonului și a instalațiilor de sub suprafața de joc de pe Arena „Francisc Neuman”. Corect din punct de vedere moral ar fi fost ca Alexandru Meszar, cel care conduce clubul UTA fără nicio funcție de conducere, să le spună suporterilor încă din vara acestui an, înainte de a scoate la vânzare abonamentele pentru acest sezon, despre faptul că echipa se va muta în alt oraș, nu să ascundă acest aspect.

  Reamintim faptul că, la începutul lunii iunie, procedura de licitație pentru schimbarea gazonului era deja demarată. Totodată, reamintim faptul că AFC UTA Arad a început campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2023-2024 abia spre finalul aceleiași luni. Drept urmare, conducerea clubului nu se poate preleva de o eventuală „scuză” potrivit căreia nu ar fi știut că echipa va trebui să joace în alt județ o bună perioadă de timp. În acest context, considerăm că punerea la dispoziția abonaților de către club a unor mijloace de transport de la Arad la Oradea, acolo unde UTA va disputa mai multe partide considerate ca fiind pe teren propriu, este o minimă reparație morală în fața suporterilor.

  Pentru noi doar UTA contează!”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.