sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Suporter român, înjunghiat de ultraşi belgieni, după finalul partidei România-Belgia

  de Special Arad | 23 iunie 2024, 12:36 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Un suporter român a fost înjunghiat într-o încăierare cu ultrașii belgieni imediat după ce meciul de fotbal România-Belgia s-a încheiat. Românul a fost dus de urgență la spital și este în afara oricărui pericol.

  Meciul dintre România și Belgia, în care echipa noastră națioală a pierdut cu scorul de 0-2, s-a remarcat din păcate și prin acest incident: un grup de suporteri români a fost atacat de un gurp de suporteri belgieni, imediat după finalul partidei, la Rijkevorse, un orașel cu 11.000 de locuitori, din Belgia.

  „O familie de români a ieșit în centrul orașului pentru a urmări meciul dintr-un local. După finalul partidei, micul grup a pornit spre casă și a fost pândit pe străzile lăturalnice de mai mulți tineri belgieni, anunță Nieuwsald”, citat de GSP.

  La faţa locului a fost găsit şi un pistol

  Românul atacat are 22 de ani şi a fost înjunghiat în picior, fiind transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

  Potrivit GSP, „După apariția forțelor de ordine, care nu au putut evita incidentul, perimetrul a fost închis preț de câteva ore. Polițiștii spun că la fața locului a fost găsit chiar și un pistol”.

  Polițiștii au preluat rapid ancheta şi au dus la audieri cinci persoane. Autoritățile locale au emis și un comunicat, indicat în cotidianul Nieuwsald, citat de Spotmedia: „A izbucnit o ceartă între două grupuri și a scăpat de sub control. O persoană de naționalitate română a suferit răni ușoare după ce a fost înjunghiată cu un cuțit. Cinci persoane au fost ridicate în zonă, dar mai trebuie să fie audiate în timpul zilei. Am găsit un cuțit și un pistol de alarmă în apropierea incidentului. Faptul că dețineau arme reprezintă o necunoscută care trebuie cercetată”.

  Citeşte şi: 

  Hai, România! Milioane de suporteri așteaptă meciul cu Belgia, la EURO 2024, care se va desfășura în această seară, de la ora 22

  Cele 10 stadioane ale Campionatului European de fotbal din Germania 2024 (PROGRAM)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.