sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sunați la 112 dacă știți ceva! Mai multe magazine din centrul Aradului sparte în ultimele zile de un hoț cu glugă neagră

  de Lucian Dănilă | 24 februarie 2017, 11:57 AM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Mai multe magazine au fost sparte la începutul acestei săptămâni în centrul Aradului. Conform imaginilor înregistrate de camerele video, infractorul pare fi un tânăr îmbrăcat în negru care poartă o glugă pe cap.

  Printre magazinele care au fost sparte, concret știm despre florăria Laura Flowers de pe strada I.C. Brătianu (fosta stradă 30 Decembrie), dar și magazinul de vânzări și reparații telefoane mobile de la parterul blocului de lângă Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”. Dar au fost și altele.

   

  „Avem plângerile înregistrate și facem cercetări. Furturile au avut loc în aceeași noapte” (Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad)

   

  „Înregistrările de pe camere nu sunt foarte clare. Era noapte și ploua. Pare a fi un tânăr îmbrăcat în negru cu o glugă pe cap. A intrat în florărie, a făcut vraiște și printre lucrurile furate se numără o tabletă pe care aveam toate expozițiile la care am participat. Aproape de tabletă era și un laptop cu touch-screen. Poate era grăbit infractorul și nu l-a mai văzut. Am făcut o plângere la poliție, vedem ce va urma” (unul dintre reprezentanții florăriei Laura Flowers)

  FOTO: pavilionul32.gluganeagra.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.