Teatrul a intrat în vacanță și a ieșit în stradă, invitând arădenii să facă mișcare | Foto

  Ultima zi din luna iunie a însemnat ultimul spectacol al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” în stagiunea 2021-2022, însă de data aceasta, ultima întâlnire cu publicul înainte de vacanța de vară a fost una atipică, în cadrul unui eveniment mai degrabă sportiv decât artistic.

  În ciuda codului roșu de caniculă, evenimentul din Piața Avram Iancu denumit „DiverTS Show” – cu T de la Teatru și S de la Sport, cel mai probabil – a adunat suficienți arădeni (nu neapărat un public fidel al teatrului), de toate vârstele. Actorii Angela Petrean Varjasi, Calița Nantu, Robert Pavicsits, Florin Covalciuc, Carmen Butariu, Alina Vasiljevic și Cosmin Blaga, acompaniați la instrumente muzicale de Alex Popa și Paul Tonca, au adus pe scena montată în spatele teatrului spectacolul „Zise el, zise ea”, comedia ce avusese premiera cu doar o săptămână înainte și care, la fel ca evenimentul de ieri, a fost un show atipic, mai puțin teatral, 100% improvizatoric și interactiv.

  Programul a fost completat de un moment artistic al Asociației INTEGRA (coordonat de actorul Trupei Marionete Sorin Dorobanțu), demonstrații de dans sportiv cu Doma Art Style și Ballroom Dance și miniconcerte cu Mădălina Boroneanț și Claudia Iuga cu George Dancu.

  Accentul a fost pus, în schimb, pe sport, în organizarea Asociației „Experiența Multisport”, la care cei prezenți puteau participa. Au fost probe de planq, de flotări, de sprint pe distanța de 50 m, aerobic-pilates cu Manuela Dincea (trainer Activ Club) și o demonstrație de luptă kung-fu cu Mara Mereanu (campioană națională la Limba și Cultura Chineză, pilot de avion, parașutistă și scafandru la doar 16 ani – citește mai mult despre ea aici). Nu a lipsit, desigur, la final, premierea participanților la activitățile sportive, cu premii oferite de Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, „Experiența Multisport” și sponsorii Smartfit, Sistemul Medical Medlife, Farmacia Ivona, Eria Beauty Salon, Lexus Publicitate, Nomasvello, Aquavia, Blitz, Clubul Sportiv Universitatea „Aurel Vlaicu” și Cop Energy.

  O altă „vedetă” a evenimentului sportiv-artistic a fost „King Kong”, păpușa-gigant mânuită de Soso și Nuți Dorobanțu, care în mare parte a evenimentului „îndura căldura și stătea cuminte” pe aleea din Piața Avram Iancu pentru selfie-uri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.