miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Veste-am adus” – un colind plin de emoție interpretat de artiști de excepție. Le mulțumim lui George Danca, Claudia Iuga, Geanina Giblak, Dragoș Moldovan, Mădălina Boroneanț, Zoltan Lovas, Alexandra Drăgan și Ioan Moțiu

  de Alin Olteanu | 25 decembrie 2021, 9:01 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  „Veste-am adus” – un colind emoționant cu o interpretare de excepție. Proiectul lui George Danca și Claudia Iuga, împreună cu prietenii lor, a fost lansat de curând, fiind de fapt o interpretare altfel a unui colind mai vechi, dar reprezintă o melodie-cadou pentru noi, ascultătorii și iubitorii de frumos, chiar în pragul sărbătorilor. E vorba de un colind apărut la sfârșitul anilor 1990, atunci când Dan Teodorescu (TAXI) a scris muzica și versurile, fiind interpretat atunci cu artiști naționali

  Colindul este interpretat de George Dancu – solist Q Band, Dragoș Moldovan – câștigător Vocea României, Geanina Giblak – solistă Vest Music, Mădălina Boroneanț – prezentatoare Tv, interpretă, actorul Zoltan Lovas , Alexandra Drăgan – solistă de muzică populară, Ioan Moțiu – tenor Filarmonica Arad și Claudia Iuga – solistă Q Band.Videoclipul a fost filmat în întregime în Biserica „Sfântul Anton de Padova”, din Arad.

  „Am fost primiți cu căldură de oamenii minunați care slujesc Biserica. Fără Silvia Demian nu știm dacă ar fi fost posibil, sprijinul acestei minunate ființe, care a crescut atâtea generații de muzicieni, din toate domeniile, este real și uriaș, chiar și după mulți ani de la absolvirea liceului”, au ținut să sublinieze artiștii.

  Artiștii mulțumesc lui Pavel Macovei, Claudiu Vlaș și Claudiu Negrea (videografi și fotografi arădeni, care au creat clipul), lui Sergiu Bacoșș și Attila Frnda, Ceciliei Moldoveanu și Adelin Bun.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.