Studenții Universității de Arte din Târgu Mureș joacă la Arad

  de Special Arad | 28 March 2023, 5:49 PM | Cultură

  0

  31 martie, ora 19:00, Sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Acestea sunt coordonatele spectacolului de improvizație „UAT’s Impro”, spectacol susținut de studenții Universității de Arte din Târgu Mureș.

  UAT’s Impro este un spectacol fresh, plin de energie, întotdeauna altfel, surprinzător atât pentru spectatori, cât și pentru actori. Actorii intră în scenă cu mintea liberă, fără nicio replică pregătită în avans, fără decoruri sau costume, deschiși 100% sugestiilor publicului și ale colegilor de scenă.” – spun organizatorii evenimentului.

  Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile. După reprezentație, actorii și profesorii invită publicul la o sesiune de discuții.

  Spectacolul prezentat la Arad este parte a unui turneu pe care studenții Universității de Arte din Târgu Mureș îl fac în țară, în perioada 28 martie – 8 aprilie. Turneul este realizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.