marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Studenți UAV, la un curs de formare în Grecia

  de Special Arad | 13 iunie 2024, 1:17 PM | Educaţie

  0

  Comunicat UAV. Proiectul Erasmus + Strategic HED DLIS Digital Learning Social Intervention a oferit studenților masteranzi ai Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, oportunitatea de a se forma în domeniul serviciilor de asistență socială.

  Coordonați de către prof.univ.dr. Mihaela Gavrilă-Ardelean, studenți masteranzi ai programului de asistență socială au participat la un training internațional de formare a competențelor digitale, derulat în luna mai la Atena.

  Cursul a avut drept scop formarea participanților pentru combaterea inegalității sociale și ameliorarea alfabetizării digitale, contribuind la digitalizarea sectorului de asistență socială.

  Proiectul din care România, prin UAV, face parte ca membru, reunește 5 parteneri internaționali: ESAS HELMO din Liège, Belgia; ESS CRAMIF în Paris, Franța; ACSEA în Luxemburg, KEPSIPI în Atena, Grecia, IRTS Hauts-de-France în Lille, Franța.

  „Acest proiect este foarte important pentru studenții noștri, atât prin oportunitatea de formare internațională de competențe profesionale în noile tehnologii, dar și pentru posibilitatea de exersare a competențelor transversale, de construire a unei culturi comune în spațiul european din care facem parte” a declarat prof.univ.dr. Mihaela Gavrilă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.