duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Strătilă: „Pentru astfel de meciuri am fost adus la UTA!”

  de Lucian Dănilă | 1 aprilie 2015, 2:30 PM | Sport

  0

  Sorin Strătilă a făcut sâmbătă, împotriva celor de la Național Sebiș, cel mai bun joc al său de când a venit la Arad. Fostul jucător al lui Dinamo a jucat în general bine și foarte bine de când a semnat cu UTA, dar sâmbătă chiar a făcut diferența în derby prin cele trei „assist”-uri la golurile lui Szekely și Copil.

  „Pentru astfel de meciuri am fost adus la Arad. Am fost foarte motivat pentru că toată lumea vorbea despre acest joc și chiar am vrut să arătăm că suntem cei mai buni din serie. Nu mi-a prea plăcut cum am evoluat cu Craiova și la Pandurii, iar sâmbătă mi-au ieșit toate”, spune mijlocașul Bătrânei Doamne.

  Un secret al lui Sorin este, poate, și faptul că în copilărie a practicat schiul. Originar din Brașov, Sorin Strătilă a practicat timp de șase ani schiul și poate de acolo pofta de a slaloma printre fundași. „Da, când eram copil am făcut schi timp de șase ani. Cred că mă ajută”, a continuat jucătorul.

  Vineri putem deveni lideri”, a spus Strătilă, continuând cu faptul că „Sebiș joacă sâmbătă, deci o zi putem sta pe primul loc”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.