Ștrandul, pe loc! Opoziția nu a votat trecerea ștrandului la RECONS!

  de Lucian Dănilă | 14 aprilie 2014, 3:41 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Scurtă, dar foarte intensă. Așa a fost ședința de la Consiliul Local Municipal de astăzi. Cu doar 8 puncte pe ordinea de zi, dintre care doar trei mai importante, întâlnirea consilierilor nu a durat prea mult, dar a fost una foarte vocală.

  Pe primul loc era dorința primarului de a serviciul comunitar de utilitate publică pentru administrarea, amenajarea, întreținerea și exploatarea zonelor de agrement. Din start au fost disensiuni. Leo Aslău a luat cuvântul, spunând că situația despre care se vorbește este una de ordin penal.

  Apoi, deși primarul tot repeta că votul nu trebuie să fie unul politic, a vorbit degeaba. De ce? Pentru că punctul de pe ordinea de zi cu referire la înființarea serviciului avea nevoie de două treimi din totalul consilierilor, adică 16 voturi pentru, or PDL, PP-DD și UDMR împreună au adunat doar 14. Ceilalți consilieri, de la PSD, PNL și PC, s-au abținut. Astfel, proiectul de hotărâre a fost respins. Încă o dată…

  Vădit iritat, Gheorghe Falcă  a fost foarte prompt: „joi vom fi prezenți aici pentru o nouă ședință de consiliu pentru a înființa în cadrul Primăriei serviciul pentru administrarea bazelor sportive”.

  „Discuțiile nu sunt noi pe această temă. Ștrandul a mai fost și în trecut în subordinea unei societăți a Primăriei, dar când vorbim despre RECONS, această societate a avut un traseu discutabil la modul cum și-a gestionat activitatea și unele dintre bunuri”, a spus Florin Galiș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.