Știrile Kanal D(efect): Companiei de Apă nici măcar nu-i mai pasă de gura de canal de pe Iuliu Maniu, care „crapă” la fiecare ploaie torențială | Video

  de [email protected] | 23 iunie 2020, 12:52 PM | Strada

  1

  Am semnalat problema, săptămâna trecută, de două ori, Compania de Apă nu pare însă prea deranjată de canalizarea defectă de lângă trecerea de pietoni de pe Calea Iuliu Maniu, cea vizavi de Liceul Național de Informatică. Când vine o ploaie de vară – și vin cu nemiluita în această perioadă – casele de pe marginea străzii Ioan Alexandru sunt de fiecare dată inundate. Nu e vorba însă doar de apa de ploaie, în fața căreia canalizarea respectivă este complet ineficientă, e vorba și de apa de canalizare, de un miros nu tocmai plăcut, care se varsă în curtea oamenilor.

  „Problema asta apare la fiecare ploaie torențială, când se pompează din Micălaca. Faptul că iese canalizarea în stradă nu e un pericol pentru sănătate? Dacă ar fi doar apa de ploaie nu aș zice nimic…”, ne-a spus o arădeancă.

  Cei de la Compania de Apă, desigur, cunosc situația. La ultimele două incidente semnalate de Special Arad, un reprezentant al companiei s-a așezat cu mașina peste capacul de canalizare, ca apa urât mirositoare să nu mai iasă ca din izvor.

  Ieri, după ploaia torențială, Compania de Apă nu a mai avut însă la dispoziție nicio mașină de intervenție pentru încă un „truc magic”. Au fost nevoiți localnicii să rezolve problema, tot cu metoda „mașină peste capac”. Și cine știe cât timp vor mai fi nevoiți să apeleze la același „truc”, până cineva cu cunoștințe inginerești, care să nu fie „de baltă”, să găsească o soluție viabilă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. oameni buni toata zona in jurul liceelor mai ales pe Ineului in jos e un dezastru cand ploua, noroc ca nu sunt scolile deschise acum, am vazut nenumarti copii/mamici/bunici stropiti de masini. E rusinos s-au facut lucrari….. e in centru langa compania de apa si sunt ani de zile de probleme….incompetenta e putin spus, dar e Arad…. se poate si asa. Am ajuns parca prea resemnati cu ce ni se intampla.
   PS: parca v-ati resemnat si voi … sper sa gresesc

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.