marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă denumire de stradă, în zona Polivalentă

  de Special Arad | 12 ianuarie 2024, 12:46 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Arad dorește să atribuie denumirea de ALEEA MICĂ unei străzi din zona centrală a municipiului, în apropiere de Polivalentă. Practic, este vorba de un drum dintre imobile, situat perpendicular cu Calea Iuliu Maniu.

  Terenul se află în proprietatea Municipiului Arad – domeniu public, fiind identificat prin CF. nr. 365364.

  Momentan, proiectul este la faza de transparență decizională, putând fi analizat de oricare cetățean interesat, care își poate exprima opinia.

  Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 22 ianuarie 2024, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

  aleea mica langa polivalenta

  După aceea, într-o ședință viitoare, consilierii locali vor supune la vot atât numele cât și introducerea străzii în zona de impozitare corespunzătoare, zona ,,A”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.