Gura de canal care-i depășește și pe cei de la Compania de Apă. „Povestea” (și inundația) s-a repetat și astăzi | Foto

  de [email protected] | 18 iunie 2020, 10:41 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  După ploile abundente de ieri, lângă trecerea de pietoni de pe Calea Iuliu Maniu, vizavi de Liceul Național de Informatică, un capac de canalizare n-a mai rezistat presiunii apei care ieșise din gura de canal, iar apa de ploaie, combinată cu apa de canalizare, au inundat casele de la marginea străzii Ioan Alexandru. Soluția instantă a unei mașini de la Compania de Apă Arad a fost să acopere capacul, proptindu-se peste acesta cu mașina de serviciu. „Sperăm că se va ajunge ca în viitor să nu mai apeleze la aceste mici artificii”, am scris ieri… și ne putem repeta și astăzi.

  După ploaia din această seară, povestea s-a reluat. Am primit imaginile de la o cititoare Special Arad care locuiește chiar într-una dintre casele din această intersecție și a cărei curte se umple cu apă mai nou de fiecare dată când plouă. Aceasta ne-a spus că soțul ei și-a parcat mașina pe capacul de canalizare, ca să nu mai iasă atâta apă. „Interesant ar fi să vină cineva să ne ridice mașina, că e chiar pe trecere”, ne-a spus K.M.

  Pe urmă, a venit însă un reprezentant al Companiei de Apă… și a făcut același lucru. Exact ca ieri. Și-a parcat mașina de serviciu pe capacul-problemă.

  Minunată intervenție!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.