Ştefan Bănică Jr., internat de urgenţă la Floreasca! Dacă se confirmă suspiciunile, va fi operat

  de - | 2 aprilie 2018, 1:56 PM | Naţional

  0

  Ştefan Bănică Jr., în vârstă de 50 de ani, a fost internat pe secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, acuzând dureri abdominale.

  În prezent, cântăreţul se află sub supravegherea medicilor şi este supus unor investigaţii pentru a determina cauza durerilor abdominale, scrie Mediafax. Profesor doctor Mircea Beuran, şeful Clinicii de chirurgie 2 a Spitalului Floreasca, a declarat pentru Libertatea că există suspiciuni că ar fi vorba de o problemă cu apendicele, iar dacă acestea se confirmă, artistul va fi dus direct în sala de operaţii.

  Cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră de aproape 30 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. Ştefan Bănică are doi copii – un băiat din relaţia cu Camelia Constantinescu şi o fată din căsnicia cu Andreea Marin. În prezent, artistul este căsătorit cu Lavinia Pîrva.

  sursa: adevărul

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.