Start perfect! Juniorii de la UTA BD au trecut la pas de Craiova și Mioveni!

  de Lucian Dănilă | 14 April 2014, 1:25 PM | Sport

  0

  Juniorii A și B de la ACS UTA BD au avut parte de un debut excelent în play-off-ul campionatului național. Ambele grupe, atât A cât și B, au învins fără a primi gol.

  Juniorii B, antrenați de Cristian Păcurar, au trecut de CS Mioveni. A fost 2-0 grație reușitelor lui Brănișteanu, cu un șut de la 20 de metri la vinclu, și prin marea speranță a lotului, atacantul David Popa.

  ACS UTA BD – CS Mioveni 2-0

  Au marcat: Brănişteanu, Popa

  ACS UTA BD: Mara – Zdrenţan, Lazăr, Irina, Aldan, Jorza, Brănişteanu, Stahl, Prună, Iuga, Popa. Au mai jucat: Kilin, Tănase, Ghiunghiuş, Petrache, Petre. Antrenor: Cristian Păcurar

  Juniorii mari s-au distrat cu cei de la Școala „Gică Popescu”. Elevii lui Vivi Erdei au câștigat cu 3-0, cele trei reușite fiind semnate de Pantea, cu un șut direct din corner, și „dubla” lui Vlad Michel. Acesta a înscris în minutul 84 după o acțiune excelentă a lui Balint încheiată cu un șut respins de portarul advers în în față, de unde Michel a îndeplinit o simplă formalitate. Ultimul gol l-a înscris tot Michel Vlad din penalty în urma unui fault în careu la același Balint.

  ACS UTA BD – Şcoala de Fotbal Gică Popescu Craiova 3-0

  Au marcat: Pantea, Vlad 2

  Echipa: Ţîna – Pantea, Camen, Ilie, Spiridon, Balint, Dobrean, Marinescu (Şerban), Burlă, Vlad, Bulza (Forian)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.