Start perfect! Juniorii de la UTA BD au trecut la pas de Craiova și Mioveni!

  de Lucian Dănilă | 14 aprilie 2014, 1:25 PM | Sport

  0

  Juniorii A și B de la ACS UTA BD au avut parte de un debut excelent în play-off-ul campionatului național. Ambele grupe, atât A cât și B, au învins fără a primi gol.

  Juniorii B, antrenați de Cristian Păcurar, au trecut de CS Mioveni. A fost 2-0 grație reușitelor lui Brănișteanu, cu un șut de la 20 de metri la vinclu, și prin marea speranță a lotului, atacantul David Popa.

  ACS UTA BD – CS Mioveni 2-0

  Au marcat: Brănişteanu, Popa

  ACS UTA BD: Mara – Zdrenţan, Lazăr, Irina, Aldan, Jorza, Brănişteanu, Stahl, Prună, Iuga, Popa. Au mai jucat: Kilin, Tănase, Ghiunghiuş, Petrache, Petre. Antrenor: Cristian Păcurar

  Juniorii mari s-au distrat cu cei de la Școala „Gică Popescu”. Elevii lui Vivi Erdei au câștigat cu 3-0, cele trei reușite fiind semnate de Pantea, cu un șut direct din corner, și „dubla” lui Vlad Michel. Acesta a înscris în minutul 84 după o acțiune excelentă a lui Balint încheiată cu un șut respins de portarul advers în în față, de unde Michel a îndeplinit o simplă formalitate. Ultimul gol l-a înscris tot Michel Vlad din penalty în urma unui fault în careu la același Balint.

  ACS UTA BD – Şcoala de Fotbal Gică Popescu Craiova 3-0

  Au marcat: Pantea, Vlad 2

  Echipa: Ţîna – Pantea, Camen, Ilie, Spiridon, Balint, Dobrean, Marinescu (Şerban), Burlă, Vlad, Bulza (Forian)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.