Spotify vrea o versiune proprie de TikTok

  de - | 28 November 2021, 2:28 PM | IT

  0

  Platforma de streaming audio Spotify lucrează la o versiune proprie de video-uri de tip TikTok. Secțiunea de clipuri verticale se pare că se va numi Discover și ar urma să apară într-un feed al aplicației, iar opțiunea ar putea fi accesată și dintr-un buton, informează Europa FM.

  Primele informații despre această opțiune au apărut pe Twitter, iar compania a confirmat zvonurile, fără a da alte detalii. Indiciile legate de noul proiect au fost descoperite în aplicaţia de iOS. Drept urmare, este posibil ca lansarea să aibă loc pe iPhone, înainte de Android.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.