vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „AI DJ” la Spotify – un curator muzical personalizat de inteligență artificială

  de - | 23 februarie 2023, 9:28 AM | IT

  0

  (foto: 9to5mac.com)

  Gigantul streaming-ului muzical, Spotify, a dezvăluit noua sa funcţie, un „Ghid AI persoanlizat care ştie gusturile tale muzicale şi o face atât de bine încât poate alege perfect la ce să dea play pentru tine”, scrie connect.ro.

  Funcţia DJ este în faza beta și are, pe lângă un lineup muzical bine curatoriat, şi câteva opțiuni extra. De exemplu, oferă comentarii despre piese şi artişti „cu o voce realistă”. „AI DJ” (A.I. – inteligență artificială, din engleza artificial intelligence) este capabil şi să sorteze între cele mai noi melodii, dar poate analiza şi piese favorite mai vechi şi să îţi amintească de hituri pe care le ascultai pe repeat cândva şi de care ai uitat. „AI DJ” îţi analizează toate acţiunile din aplicaţie şi după fiecare analiză va încerca să livreze un flux de melodii alese în mod special pentru tine.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.