Sportul după coronavirus: Aradul, printre puținele orașe care vor organiza turnee de beach-volley! „Vinovat”: Ștefan Gog!

  de Dan Lazăr | 28 martie 2020, 2:35 PM | Coronavirus | Sport

  0

  FR de Volei și iubitorii sportului la fileu speră ca pandemia de coronavirus să nu afecteze sezonul intern de volei pe plajă, care va avea, și în acest an, o etapă națională la Arad.

  Ștefan Gog, președintele CS FAN Aad, ne-a informat că a șasea ediție a Fan Tour Open Arad se va desfășura între 20-26 iulie, pe cele două terenuri din incinta Complexului DJST-Riviera („Abel”). „Primele zile sunt rezervate cadeților și cadetelor, iar spre finalul săptămânii intră pe nisip seniorii și, sperăm, senioarele”, ne-a declarat Ștefan Gog, care se bazează și în acest an pe sprijinul Consiliului Județean Arad și a Centrului Cultural Județean Arad.

  Orașul nostru speră că va mai găzdui turnee juvenile de beach-volley, în organizarea CS ProVolei (președinte Radu Sabău) și CS Westar (președinte Iosif Wecker).

  Campionatul Național are programate popasuri la Cluj-Napoca (12-14 iunie, în cadrul Sports Festival, eveniment care se pare că va fi anulat), Arad (20-26 iulie) și Mamaia. Turneele finale au următorul program: Cupa României seniori/senioare, CN de Minivolei fete/băieți (ambele între 3-9 august), CN de seniori/senioare și speranțe fete/băieți (10-16 august), CN de cadete (17-21 august), CN de cadeți (18-20 august) și CN de juniori/junioare (22-26 august), toate pe plaja Dandana din Mamaia.

  Aradul este un centru important al acestui joc olimpic, având numeroase medalii juvenile, dar și destule clasări pe podiumul seniorilor, în 2019 perechea Sergiu Gligor/Andrei Crișan (ProVolei) devenind vicecampioana României, iar cuplul Cătălin Lelea/Lucian Bădiceanu (CS Fan) a cucerit bronzul național.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.