joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, ales gazdă a Cupei României la beach-volley! Competiția va fi organizată, în iulie, de CS Fan Arad

  de Dan Lazăr | 28 mai 2021, 2:23 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Volei a stabilit calendarul oficial al întrecerilor de volei pe plajă, cele mai importante competiții urmând a avea loc la Arad și Mamaia.

  Orașul nostru va fi, între 28 iulie – 1 august, gazda Cupei României la masculin și feminin, de organizarea evenimentului urmând a se ocupa CS Fan Arad (președinte Ștefan Gog). Meciurile pentru medaliile din competiția KO se vor desfășura pe cele două terenuri din incinta Complexului „DJST” – Arena Fan Beach-Volley, loc cunoscut arădenilor ca „la Abel”.

  Premergător Cupei României, între 25-27 iulie, în aceeași locație va avea loc Fan Tour Open, întrecere națională destinată juniorilor și junioarelor, iar între 11-13 iunie Cupa „Aradului” pentru amatori, tot în organizarea clubului prezidat de Ștefan Gog.

  Finalele Campionatului Național de volei pe plajă se va organiza, la mijlocul lunii august, pe plaja Dandana din Mamaia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.