vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Voleiul pe nisip prinde viață după pandemie! CS Fan va organiza două turnee la Arad

  de Dan Lazăr | 2 mai 2021, 1:19 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Voleiul de plajă s-a odihnit în 2020, când, din pricina pandemiei de coronavirus, nu s-a desfășurat niciun turneu. Sezonul 2021 se dorește a fi unul de revenire la normalitate în acest sport în care Aradul are un cuvânt greu de spus la nivel național.

  Ștefan Gog, președintele CS Fan Arad, ne-a informat că acest club, care a ocupat locuri pe podiumul de premiere în CN de volei pe plajă seniori de la înființarea sa în 2013, va organiza două turnee importante. Mai întâi, la mijlocul lunii iunie va avea loc o competiție cu caracter internațional, iar între 27 iulie – 1 august se va desfășura o etapă din cadrul Campionatului Național de seniori (Fan Tour Open), ultima înainte de turneul final al CN și Cupa României, programate în luna august, la Mamaia. „Bineînțeles, pentru a duce la bun sfârșit aceste evenimente avem nevoie de sprijinul autorităților locale, dar și de al sponsorilor”, ne-a declarat Ștefan Gog.

  Cele două competiții amintite se joacă pe cele două terenuri de volei pe nisip din cadrul Fan Volley Beach Arena – Baza DJTS Arad („Abel”).

  Reamintim că două din cele trei locuri de pe podiumul de premiere al Campionatului Național de seniori la volei pe plajă din 2019, ultimul desfășurat, au revenit Aradului. În disputa pentru medalia de bronz s-au impus reprezentanții CS Fan Arad, Cătălin Lelea și Lucian Bădiceanu, 2-1 cu perechea Doru Ghimeș/Marius Ciortea, clubul condus de Ștefan Gog încheind pentru al șaptelea an consecutiv pe podiumul de premiere! Finala mare a opus două echipe surpriză, Cosmin Ghimeș/Marius Iftimie (Tomis Constanța) și Sergiu Gligor/Andrei Crișan (ProVolei Arad), primii devenind, la mare luptă, campioni naționali, scor 2-1.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.