Sportul alb se întoarce la Arad: Trei turnee în luna mai, unul de categoria Tennis Europe

  de Dan Lazăr | 4 mai 2021, 8:49 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Tenisul a avut în anul 2020 un singur turneu oficial organizat în Arad, însă speră să recupereze în acest an. Sezonul 2021 pe zgura arădeană va fi deschis în 15 mai, când CS UTA va organiza o nouă ediție a Cupei „Andrei Pavel”, rezervată categoriilor 10, 12 și 14 ani, feminin și masculin.

  În săptămâna lui 22 mai, terenurile CS Intersport Arad vor găzdui ediția a patra a Cupei „Rotary”, la aceleași categorii de vârstă de mai sus.

  Tot în luna lui Florar, CS UTA și Tenis Profi Arad, va fi gazda unui turneu Tennis Europe de nivel 1, pentru tenismeni și tenismene de 12 ani. Data de debut a competiției este 31 mai.

  De remarcat că la mijlocul lunii august, în aceeași locație, mai este programat un turneu Tennis Europe, de nivel 3, pentru categoria de vârstă 14 ani.

  În ceea ce privește Trofeul „Ilie Năstase” la tenis feminin, turneu internațional care în 2019 a avut premii de 25.000 de dolari, acesta este sub semnul întrebării, însă până în septembrie, atunci când ar trebui să aibă loc, multe se mai pot întâmpla.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.