Fostul patron al Rapidului a fost „săltat” de DIICOT

  de - | 11 August 2021, 9:04 PM | Naţional

  0

  Masonul Nicolae Cristescu, fostul acționar majoritar de la Rapid, a fost ridicat de acasă de procurorii DIICOT miercuri dimineață, conform ObservatorNews.ro.

  În urma unei razii de amploare, procurorii DIICOT, alături de SGIV (Serviciul de Grupări Infracționale Violente), au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza municipiului București, dar și în mai multe județe.

  În urma perchezițiilor, a fost ridicat de procurori și Nicolae Cristescu, fost acționar la Rapid între 2013 și 2016, potrivit sursei citate.

  Perchezițiile au avut ca scop destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj.

  Tot astăzi, a fost încătușat de polițiști și Eugen Preda, unul dintre liderii clanului Luptătorilor, formațiune desprinsă din Clanul Sportivilor.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.