Sportivi, jecmăniți de telefoane mobile – Daune de 14.000 lei

  de Special Arad | 26 februarie 2015, 2:56 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea a trei tineri bănuiţi că au furat, din vestiarul unui teren de sport, mai multe telefoane mobile, în valoare totală de 14.000 de lei.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în data de 12 februarie, in jurul ori 16:30, în timp ce pe terenul de fotbal se desfăşura un antrenament al echipei de copii,  trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, au pătruns în vestiar, de unde au furat mai multe telefoane mobile de diferite mărci, cauzând un prejudiciu total de 14.000 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.