I-au furat iPhone-ul de 500 de euro

  de Special Arad | 24 februarie 2015, 12:21 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Știri Arad: Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Arad au depistat doi tineri care sunt bănuiţi că au furat unui adolescent telefonul mobil.

  Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în data de 23 februarie, în jurul orei 14:30, cei doi au furat din buzunarul unui adolescent, un  telefon mobil marca Iphone 5S.

  Telefonul, în valoare de 500 euro a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar pe numele celor doi tineri, în vârstă de 20 de ani, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.