I-a cerut telefonul să-și sune un prieten, dar a fugit cu tot cu telefon. Hoțul arădean a fost prins de jandarmi

  de Special Arad | 6 decembrie 2018, 7:23 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Miercuri, 5 Decembrie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a fost sesizat de către un cetățean, despre faptul că, în timp ce se afla într-un local din centrul municipiului Arad, a fost rugat de către o persoană de sex masculin, pe care îl cunoștea din vedere, să-i împrumute puțin telefonul mobil, deoarece trebuie să contacteze un prieten, iar bateria telefonului personal s-a descărcat.

  Persoana vătămată l-a crezut pe cuvânt și i-a înmânat telefonul mobil, considerând că face o faptă bună.

  Profitând de neatenția proprietarului, bărbatul care a solicitat telefonul, a dispărut cu tot cu acesta.

  Jandarmii au plecat de urgență în căutarea persoanei în cauză și după câteva minute, l-au interceptat pe strada 6 Vânători din mun. Arad. La verificările efectuate jandarmii au găsit telefonul mobil asupra acestuia. Bărbatul a  declarat că a luat telefonul doar pentru al încărca, ulterior urmând să-l înapoieze proprietarului.

  Având în vedere că ,,Abuzul de încredere constituie infracțiune conform prevederilor Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar telefonul a fost restituit persoanei vătămate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.