duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Spitalul Județean ia măsuri în ceea ce privește rețeaua de oxigen. S-a semnat un contract „important pentru siguranța pacienților”

  de Special Arad | 2 iulie 2021, 12:00 PM | Sănătate

  0

  Comunicat  Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a încheiat astăzi un contract deosebit de important pentru siguranța pacienților și a personalului medical.

  De astăzi SC MEDICAL GAZPLUS SRL, societate acreditată de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, va asigura, evaluarea, monitorizarea, întreținerea și repararea tuturor sistemelor de distribuție de gaze medicale din spital.

  „În zilele următoare reprezentanții societății vor evalua întreaga rețea de oxigen din spital și se vor ocupa de mentenanța acesteia pornind de la sistemul de distribuție gaze medicale, sistemul de alimentare, sistemul de monitorizare și de alarmă, respectiv sistemul de distribuție cu unități terminale – prize – la capul pacientului. Acest contract ne ajută să monitorizăm, în permanență, rețeaua de oxigen a spitalului, iar în cazul apariției unor deficiențe, echipele MEDICAL GAZPLUS vor interveni de urgență. Mă bucur că am reușit să finalizăm acest contract care presupune funcționarea rețelei de oxigen la cele mai bune standarde și implicit, duce la sporirea siguranței pacienților și a personalului medical în spital”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.