Spitalul de Oncologie din Arad prinde contur. Au început finisările exterioare

  de Special Arad | 4 July 2022, 1:54 PM | Administraţie | Sănătate

  0

  Comunicat. Noul spital de Oncologie, pe care Consiliul Județean îl construiește în municipiul Arad, a ajuns la capitolul finisărilor exterioare. Concomitent se lucrează și în interior, iar pasul următor va fi mobilarea spitalului. Odată cu finalizarea lucrărilor, clădirea va fi semnificativă nu doar ca unitate medicală, ci și ca lucrare arhitecturală repusă în valoare. Consiliul Județean a mai renovat alte trei clădiri de patrimoniu din centrul Aradului: Muzeul, Biblioteca și Palatul Comitatului, de pe Bulevardul Revoluției nr. 81. O a cincea clădire monumentală renovată de Consiliul Județean în municipiu va fi sediul spitalului de Psihiatrie din oraș, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Consiliul Județean Arad își urmărește planul de modernizare a sistemului de sănătate publică, cu finanțare din trei surse: fonduri europene, surse de finanțare națională și bugetul propriu. Anul acesta, alături de Spitalul de Oncologie se va finaliza și construcția Spitalului de Psihiatrie de la Căpălnaș.

  Președintele Iustin Cionca a convocat, pentru marți dimineața, o ședință de analiză a investițiilor în sistemul de sănătate publică din județ, la care l-a invitat și pe prefectul județului Arad, Tóth Csaba.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.