marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spectacol de colinde cu scop caritabil, miercuri, la Expo Arad. Fondurile strânse din „intrare” vor merge către Secția Boli Infecțioase Copii

  de Andrei Fuliaș | 18 decembrie 2017, 12:23 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Tot mai multe evenimente cu scop caritabil au loc în această perioadă a anului, pentru diferite cauze nobile.

  Astfel, miercuri, de la ora 17:30, va avea loc evenimentul „Cu Drag Colindăm Crăciunul”, organizat de tânărul Valentin Căldăraș, în parteneriat cu cei de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad.

  Concertul de colinde va avea loc la Expo Arad, iar intrarea se va face pe bază de donație. Concret, fiecare spectator va avea posibilitatea să doneze în limita posibilităților în urnele puse la dispoziție de către organizatori.

  Întreaga sumă adunată va fi donată Asociației Cetatea Voluntarilor Arad, condusă de Anamaria Nyeki Popa, pentru a ajuta la reabilitarea Compartimentului Clinic Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Arad.

  Pe scenă vor urca și vor colinda Ansamblul Colegiului Național „Vasile Goldiș” Arad, Grupul Vocal „Trifon Lugojan” Arad și deja celebrii Dubași de la Săvârșin.

  „Așteptăm un număr cât mai mare de spectatori. Vrem să arătăm că, împreună, părinți, copii, profesori, reprezentanți ai instituțiilor locale, colaboratori, sponsori, prieteni și voluntari putem să facem lucruri frumoase și importante pentru orașul nostru și pentru această comunitate. Cu toții putem contribui la acest proiect minunat”, a explicat Valentin Căldăraș pentru Special Arad.

  25289706_772468909605270_367237795987749275_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.