sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Special Arad salută atitudinea lui Gheorghe Seculici în chestiunea amplasării Monumentului Unirii

  de Special Arad | 16 august 2017, 7:54 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  2

  Este ceva rar, de aceea este cu atât mai pretios și trebuie marcat cum se cuvine.

  Gheorghe Seculici, unul dintre politicienii care au dominat viața politică a Aradului în ultimele decenii, primul lider local al PD, instrumental în consolidarea puterii dreptei în Arad în ultimii 15 ani, a luat poziție publică în problema amplasării Monumentului Unirii, sfătuind consilierii locali să nu voteze amplasarea în Piața Catedralei.

  Atitudinea sa are o greutate deosebită dacă avem în vedere că domnul Seculici este de meserie arhitect, cu alte cuvinte știe exact despre ce vorbește.

  Este, probabil, singurul dintre politicienii Aradului care se află în aceasta situație, astfel încât chemarea sa către consilieri ar trebui să găsească urechi deschise.

  Este prea puțin important acum să discutăm aici dedesupturile politice ale faptului că Gheorghe Seculici intră astfel în conflict cu primarul Gheorghe Falcă, ginerele său, în fond chestiunea este de maximă importanță, iar faptul că prin acest gest fostul vice-premier pune în fața intereselor de familie intersul comunitătii îl onorează ca politician.

  Cine are urechi, să audă!

  Citește scrisoarea deschisă a lui Gheorghe Seculici: Arhitectul Gheorghe Seculici le cere consilierilor să spună NU amplasării Monumentului Marii Uniri în Piața Catedralei

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.