marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Special Arad îl felicită pe deputatul Măduța

  de Special Arad | 19 decembrie 2014, 10:32 AM | Culise

  4

  Gestul nostru n-ar fi fost posbil dacă deputatul arădean n-ar fi făcut o „mișcare defensivă” care, până la urmă, chiar îi face onoare. În urma apariției, în paginile Special Arad, a articolului „Plata pentru munca de partid se face la „Premiere” și este plătită (parte și) din bani publici. De ce?… Pentru că Flavius Măduța”, în care dezvăluiam faptul că angajații din unele instituții descentralizate ale statului, aflate în subordinea Prefectului județului Arad, sunt îndemnați și li se „sugerează” să facă chefurile de final de an la unul dintre restaurantele Premiere și Amad, aflate sub directa îndrumare a familiei (și chiar) deputatului, alesul arădean a recurs la un gest aproape extrem.

  Cu riscul de a-i supăra pe oamenii din administrație, care mai că nu urlau de fericire că-și fac Christmas Party într-o atmosferă rarefiată, parlamentară, deputatul pesedist Măduța a solicitat, el sau șeful de cabinet – nici nu mai contează, șefilor de la Prefectura Arad și Inspectoratul Școlar Arad -, să anuleze „bairamurile” care erau programate pentru după-amiaza zilei de joi… la Amad.

  Așa că… am stat degeaba să îi fotografiem pe Cosmin Pribac și Claudius Mladin cum se distrează la „comun”, la Amad, la Măduța.

  În consecință, felicitări domnule deputat…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Gestul lu’ Măduţa este ca şi renunţarea lu’ Ponta la titlul de doctor. Confirmă vina. Dacă era ceva cinstit, de ce să-l anuleze? Ca om de afaceri, ştiu că orice oportunitate trebuie valorificată. Dacă mâine vin cei din învăţământ, sau din sănătate, sau CFR-iştii, sau fotbaliştii, sau…, e nevoie de aprobarea presei? Sau dacă vor să facă ziariştii un bairam în localul meu, se poate vorbi de altceva decât de o afacere pentru mine?

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Șah-(a)mad! Măduța ăsta seamănă izbitor cu quasimodo dar ăla a devenit celebru sub pana lui hugo pe când MF există că așa vor trei trandafiri și pleacă atunci când partidul mai curăță prin ocol. Am citit și din articolul anterior- ” scopul articolului a fost acela de a mă denigra pe mine”, etc.). Un vanghelie de arad. Inutil(e). Cum ”e scris în stele” (ar zice Jeniffer) să-i tot dai la coaste lui michi(mă)duță ăsta, măcar să învețe să-și scrie singur dreptul la replică. Barem atât.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.