sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  SoundCloud valorează 700 de milioane de dolari. Serviciul a primit o nouă finanțare

  de Special Arad | 28 aprilie 2014, 1:52 PM | Social Media

  0

  Platforma care le permite muzicienilor sa isi urce pe net creatiile e tot mai aproape sa concureze de la egal la egal cu YouTube.

  SoundCloud, o platforma care le da ocazia muzicienilor anonimi din toata lumea sa isi faca creatiile cunoscute, a primit o finantare de 60 de milioane de dolari de la Institutional Venture Partners si de la Chernin Group. In prezent, serviciul este evaluat la 700 de milioane de dolari, scrie Wall Street Journal.

  Pe SoundCloud, orice muzician, fie el profesionist sau amator, isi poate incarca piesele. Primele doua ore de upload sunt gratuite, apoi trebuie sa platesti o taxa de 9 euro/luna.

  Scopul declarat al celor de la SoundCloud este sa ajunga platforma audio a Internetului, un fel de YouTube pentru muzica. Continutul postat de utilizator este motorul din spatele acestui serviciu. In fiecare minut, 12 ore de muzica sunt uploadate pe SoundCloud. In acelasi interval, oamenii incarca pe YouTube 100 de ore de continut video, scrie techcrunch.

  Serviciul SoundCloud s-a nascut la Berlin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.