Soțiorul inspectoresei de la Învățământ – uns la Finanțele arădene cu sprijin ministerial

  de O. Peniță | 1 November 2018, 12:58 PM | Culise | Topic special

  2

  El, soțiorul inspectoarei generale de la ISJ Arad, Anca Stoenescu, după ce a plecat din Parlamentul României, unde avea funcție de funcție, acolo unde l-a postat nașu-so, Ovidiu Marian, în urmă cu ani buni, a sosit în Arad, pe cai mari, și direct inspector la Protecția Consumatorilor l-a pus domn ministru. No, după câteva luni de trai greu și călcat pragul magazinelor, să le dea ălora „mici” amenzi pentru că nu și-au pus orarul pe geam sau… alte cele, el, soțiorul inspectoarei generale de la ISJ Arad s-a săturat. Efectiv s-a săturat. Transpira de saturație. Așa că, obișnuit cu problemele, mai ales cu cele care nu au cum să nu fie rezolvate, a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe soție: „Auzi, Ancule, eu nu mai pot. Pe bune, nu mai pot! Vreau în altă parte, vreau la mai mare! Nu! Nu vreau în locul lui Iancu (șeful de la Protecția Consumatorilor – nota red.)! Nuuu! Nici în locul lui Pașcalău (directoarea de la Colegiul Național de Informatică – nota red.). Vreau la Finanțe! Vreau acolo… la „piticu””; Anca S.: „Bine, dragule, imediat rezolvăm. Stai că îl sun imediat pe domn ministru. Imediat se rezolvă. Nu știu unde sună el, dar sunt convinsă că nu mă poate refuza.”. El: „Mulțumesc, soare!”

  Și astfel, de ieri începând, soțiorul (n-are rost să îi dăm numele că nu prea contează…) este inspector la „Control” la Finanțele din Arad și, cică, dacă ministrul revine la forma „inițială” de încredere a lui Dragnea în el (gurile rele spun că nu mai are șanse…), vrea să-l urce sus de tot. În Finanțe.

  Și-n toată vremea asta, Anca Stoenescu, de parcă ar fi cu grade pe umăr, nu cu altceva, distribuie toate articolele postate pe Facebook de ministrul Apărării. Că, nah, Armata Română face zeamă bună cu… Educația din Arad.

  Cum? Cum îl cheamă pe soțul doamnei? Contează?

  Și nici președintele Dragnea nu e ministru… să fie clar!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.