duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sosia arădeană a lui John Malkovich a furat bicicleta clăparului trupei Q Band | Video

  de Special Arad | 29 septembrie 2022, 5:49 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Bicicleta unui membru al trupei arădene Q Band, Matyas Sandor, a fost furată la începutul acestei săptămâni de către un hoț care seamănă izbitor cu actorul John Malkovich. Știm acest lucru, deoarece clăparul trupei Q Band a făcut rost de filmările camerei de luat vederi din scara blocului, oferindu-ne astfel imagini foarte clare asupra trăsăturilor fizice ale hoțului.

  „Luni, 26 sept. 2022, pe la 12:20, mi s-a furat bicicleta B-Twin, legată cu lacăt de balustradă, din casa scării blocului, din Arad, Micălaca, zona 300. Las aici poze cu bicicleta și cu făptașul, respectiv și înregistrarea… poate am noroc și mă ajutați să îl găsesc. Vă rog să mă anunțați dacă o vedeți undeva”, a scris Matyas Sandor pe Facebook astăzi, în urmă cu câteva ore, precizând, în urma unor comentarii, că aparent, hoțul a mai „acționat” și în cartierul Aurel Vlaicu în a doua zi, marți.


  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.