sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Sold out” la biletele pentru spectacolele din cadrul „Lunii pline de teatru”

  de Raluca Medeleanu | 12 ianuarie 2018, 12:05 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Iubitorii de teatru au luat cu asalt casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, astfel că în primele trei zile de când s-a dat startul seriei de spectacole incluse în „Luna plină de teatru”, s-au vândut absolut toate biletele.

  Producții noi sau spectacole cu tradiție. Montări jucate pe scena mare sau pe scena sălii Studio. Comedii spumoase sau povești tulburătoare. Pregătite toate pentru iubitorii de teatru arădeni”, iată cum este descrisă „Luna plină de teatru”.

  Organizatorii au inclus în ediția de anul acesta 25 de spectacole dintre care unele sunt atât de îndrăgite de arădeni, încât aceștia le vizionează pentru a treia, a patra sau chiar a cincea oară. Poate cel mai iubit dintre acestea este „Orașul nostru”, un spectacol după piesa lui Thornton Wilder, a cărei acțiune a fost adaptată în așa fel încât să spună povestea orașului nostru, Aradul.

  Programul complet îl puteți consulta AICI.

  Citește și cronicile de teatru Special Arad despre unele dintre spectacolele incluse în programul „Luna plină de teatru”:

  Orașul nostru: O piesă de teatru pe care orice arădean ar trebui să o vadă
  Complexitatea apartenenței: Cu punctul pe „i”-ul din „identitate”
  Vârful aisbergului: Festivalul de Teatru Nou a început cu „Vârful aisbergului” de Antonio Tabares
  Don Juan se întoarce de la război: Un bărbat și 15 femei pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” – ca un fulg de zăpadă pe un decolteu generos
  Exit: EXIT, deci EXIST. Unguri, români și sârbi, închiși la poarta Europei ca niște câini scăpați din lanțuri
  Flori de mină: „Zoltan Lovas s-a spânzurat! Varjasi… amândoi, s-au spânzurat!” – sau cum arată un spectacol de teatru despre secui cu actori arădeni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.