duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șoferii arădeni la control! Mai multe sancțiuni aplicate în urma unor acțiuni

  de Special Arad | 28 iulie 2022, 6:57 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat. În dimineața zilei de 27 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării legislației rutiere, de către toți participanții la trafic, în municipiu.
  În cadrul acestei activități au fost legitimate 110 persoane și controlate 105 autoturisme; au fost plicate 33 de sancțiuni contravenționale, dintre care 5 pentru indisciplina pietonilor, în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Polițiștii au reținut 4 permise de conducere, dintre care 3 pentru neacordarea priorității de trecere pietoilor și au retras 8 certificate de înmatriculare, toate pentru defecțiuni tehnice.

  În seara zilei de 27 iule a.c., în zona Boul Roșu-Piața Sârbească, a mai fost organizată o acțiune, de polițiștii de ordine publică și rutieră, fiind legitimate 42 de persoane și controlate 40 de vehicule. În urma activităților, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, fiind retras un certificat de înmatriculare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.