sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Situația din Timiș: Dumbrăvița rămâne în carantină încă o săptămână, în schimb măsura e anulată pentru Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă

  de Special Arad | 24 ianuarie 2021, 10:31 AM | Regional

  0

  Comuna Dumbrăvița din județul Timiș nu iese încă din carantină, întrucât aceasta are 8,54 la mie rata de infectare cu Covid-19. Decizia de prelungire a măsurii cu încă o săptămână a fost luată de Comitetul pentru Situații de Urgență Timiș. Pe de altă parte, scapă de carantină localitățile Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda.

  „Hotărârea va fi transmisă de urgență către Centrul Național de Coordonarea și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență pentru prelungirea carantinei în localitatea Dumbrăvița. Măsura de carantinare intră în vigoare de la data și ora prevăzută în Ordinul șefului DSU.
  Hotărârea CJSU privind carantinarea și ordinul șefului DSU vor fi transmise către Primăria Dumbrăvița și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro.
  Subprefectul Mircea Băcală a solicitat structurilor Ministerului Afacerilor Interne intensificarea controalelor pentru respectarea măsurilor impuse în pandemie, atât în Dumbrăvița, cât și în cele trei unități administrativ teritoriale care vor ieși din carantină- Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda”
  , transmit reprezentantii Comitetului pentru Situatii de Urgenta Timis.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.