Situația Covid în județ: 285 noi îmbolnăviri, dar și 987 vindecări. Câte persoane mai sunt internate în spital

  de Special Arad | 13 February 2022, 1:40 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:
  Număr de infectări de la ultima raportare: 285
  Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 987
  Număr persoane decedate de la ultima raportare: 4
  Număr total cazuri active în prezent: 6124
  Număr persoane internate în spital (izolare): 272
  Număr persoane în izolare la domiciliu (infectate): 5852
  Număr persoane în carantină (contacți ai persoanelor infectate): 4554

  Într-un interval de 24 de ore, pe teritoriul României, au fost înregistrate 11.967 de persoane pozitive cu virusul SARS-CoV-2, dintr-un total de 40.813 teste RT-PCR și antigen efectuate. Gradul de pozitivare este de 29,32%.

  În județul Arad, în continuare, toate localitățile se află în scenariul roșu. Rata de infectare o puteți consulta în tabelul de mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.