Carantinări la Arad, cât e anul: 2022. Câte cazuri active de Covid sunt în județ

  de Special Arad | 21 februarie 2022, 1:41 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:
  Număr de infectări de la ultima raportare: 146
  Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 496
  Număr persoane decedate de la ultima raportare: 2
  Număr total cazuri active în prezent: 1311
  Număr persoane internate în spital (izolare): 248
  Număr persoane în izolare la domiciliu (infectate): 1063
  Număr persoane în carantină (contacți ai persoanelor infectate): 2022

  La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.694 de persoane pozitive cu virusul SARS-CoV-2, dintr-un total de 31.466 teste RT-PCR și antigen efectuate.

  Gradul de pozitivare este de 24,45%.

  În ceea ce privește situația ratei de incidență la mia de locuitori în județul Arad, municipiul e fruntașul pe listă, având rata de 22,52, urmat îndeaproape de Livada, cu 21,37. Petriș e în schimb singura comună care e sub pragul scenariului roșu, având o rată de 2,25.

  Mai jos puteți consulta tabelul cu rata aferentă fiecărei localitate din județ:
  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.