Mai sunt 549 îmbolnăviți cu Covid în județ. Câte cazuri au fost raportate în ultimele 24 ore

  de Special Arad | 7 martie 2022, 1:55 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:
  Număr de infectări de la ultima raportare*: 47–DSP
  Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 107
  Număr persoane decedate de la ultima raportare: 1
  Număr total cazuri active în prezent: 549
  Număr persoane internate în spital (izolare): 151
  Număr persoane în izolare la domiciliu (infectate): 398
  Număr persoane în carantină (contacți ai persoanelor infectate): 647

  Într-un interval de 24 de ore, pe teritoriul României, au fost înregistrate 3.188 de persoane pozitive cu virusul SARS-CoV-2, dintr-un total de 25.065 teste RT-PCR și antigen efectuate. Gradul de pozitivare este de 12.71%.

  Iată situația ratei de incidență în fiecare localitate din județul Arad:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.