Situația cazurilor de Covid în Arad: 142 noi îmbolnăviri, 202 vindecări și 3 decese

  de Special Arad | 24 November 2021, 1:28 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:

  Număr de infectări de la ultima raportare*: 142–DSP
  Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 202
  Număr persoane decedate de la ultima raportare: 3
  Număr total cazuri active în prezent: 1470
  Număr persoane internate în spital (izolare): 306
  Număr persoane în izolare la domiciliu (pozitive): 1164
  Număr persoane în carantină: 543

  Din tabelul de mai jos puteți afla care este rata de incidență la mia de locuitori aferentă fiecărei unități teritorial administrative din județ:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.