Site-ul unei instituții din Arad prezintă Cetatea Alba Iulia ca fiind Cetatea Aradului

  de Mihai Todoca | 9 January 2023, 7:47 AM | Administraţie | Topic special

  0

  Cetatea Aradului aeriană. Așa este denumită o poză urcată pe site-ul Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad, în septembrie 2017. Atât că imaginea arată Cetatea Alba Iulia.

  Dorindu-se a fi un colaj cu imagini din Arad care „deschide” site-ul celor de la DSV , situația este una penibilă. Cei care se ocupă de publicarea comunicatelor pe site, deci cei care cunosc site-ul cap coadă, ori nu știu cum arată Cetatea Aradului, lucru destul de grav, nu știu cum arată Cetatea Alba Iulia (trecem cu vederea), ori pur și simplu nu au considerat că intră în fișa postului lor să modifice poza de început.

  Însă aici nu mai putem vorbi despre o mică scăpare. Cineva tot a văzut ceva, cineva tot le-a zis câte ceva, cineva tot i-a tras de mânecă și le-a spus de eroarea monumentală care le deschide pagina web.

  Timpul scurs este de cinci ani de când Cetatea Alba Iulia tronează, sub alt nume bineînțeles, pagina web a respectivei instituții.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.