duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Elicoptere ale Armatei Române pe cerul Aradului

  de Ioana Costaș | 31 ianuarie 2024, 12:49 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Mai multe elicoptere ale Armatei Române au putut fi văzute survolând cerul municipiului Arad de dimineață. Cititorii Special Arad au trimis fotografii și videoclipuri în care au surprins mai multe elicoptere zburând în zona Sânnicolau Mic și în zona centrală a orașului.

  Aparatele de zbor au fost surprinse de cititoriii noștri, aterizând în Cetatea Aradului, acolo este dislocat Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”.

  Din informațiile noastre, este vorba despre un exercițiu, mai exact despre o activitate de instruire în comun, forțele terestre – Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” – cu forțele aeriene.

  Elicopterele – IAR 330 – fac parte din Escadrila 712 Giarmata.

  Video: Alexandru Ghitan

  Citește și: Batalionul Mixt de Menținere a Păcii sărbătorește 25 de ani de la înființare în fața Primăriei și la Filarmonică

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.