Sistemul electronic de la Paşapoarte este blocat în toată țara. Cererea e prea mare

  de - | 5 august 2019, 3:04 PM | Naţional

  0

  Sistemul electronic de la Serviciul Pasapoarte este blocat în toată ţara, potrivit Europa FM.

  Oamenii care erau la coadă la paşapoarte în această dimineaţă, la Sediul din Braşov, de exemplu, au fost rugaţi să revină zilele viitoare.

  Purtătorul de cuvânt la Direcţiei Generale de Paşapoarte, Elena Izabela Marin, a declarat, însă, pentru Europa FM că, în acest moment, cererile se preiau, dar în sistem off line, pentru că există o suprasolicitare a bazei de date şi că se fac eforturi pentru rezolvarea problemelor apărute.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.