Care este noul program de lucru al Serviciului de Pașapoarte

  de Special Arad | 30 octombrie 2020, 1:26 PM | Știri Arad

  0

  Începând cu data de luni, 02.11.2020, programul cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Arad se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-20:00. Recomandăm în continuare persoanelor care doresc să obțină un pașaport să se programeze on-line, în vederea evitării aglomerației și implicit a posibilității de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Programarea on-line se poate realiza de pe siteul Direcției Generale de Pașapoarte, https://www.epasapoarte.ro, iar pentru accesul în sediul SPCP Arad trebuie respectate toate măsurile de protecție sanitară în vederea evitării răspândirii bolii COVID-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.