marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prefectura mută Serviciul Pașapoarte la Atrium Mall

  de Special Arad | 15 decembrie 2022, 6:41 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Atrium Mall (foto arhivă)

  Instituția Prefectului Județului Arad informează că începând de luni, 19 decembrie 2022, de la ora 8:30, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va funcționa în Atrium Mall, la etaj al II-lea.

  „Adresăm rugămintea tuturor persoanelor care au programare începând cu 19 decembrie, inclusiv, să se prezinte la noul sediu al Serviciului Comunitar de Pașapoarte Arad. Până vineri, 16 decembrie 2022, ora 16.30, Serviciul de pașapoarte va funcționa la sediul vechi din Galleria Mall. Precizăm că nu va exista nicio perioadă de întrerupere a activității serviciului din cauza operațiunilor de mutare a echipamentelor specifice.

  Suntem bucuroși că am găsit această soluție de a deschide noul sediu al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în Atrium Mall și mulțumesc atât conducerii centrului comercial, cât și doamnei Șef serviciu, comisar șef Otilia Marchiș, pentru toate diligențele efectuate astfel încât mutarea să se producă înainte de sărbători și fără să afectăm programul de lucru cu publicul într-o perioadă când numărul cererilor de eliberare a pașapoartelor este destul de ridicat. Am hotărât mutarea serviciului de pașapoarte pentru ca activitatea lui să poată fi desfășurată în condiții corespunzătoare atât pentru cetățeni, cât și pentru colegii noștri”, a declarat Prefectul Județului Arad, Toth Csaba.

  Prefectura menționează că mutarea Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte a fost hotărâtă în contextul degradării accentuate a condițiilor existente la vechiul sediu și ignorării, de către proprietarul clădirii, a tuturor solicitărilor de remediere a defecțiunilor și de creare a unor condiții propice desfășurării unei activități publice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.