miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Simulare online pentru elevii care vor să își testeze cunoștințele înainte de examenul de Bacalaureat

  de Special Arad | 22 mai 2015, 11:16 AM | Educaţie

  0

  Elevii de clasa a XII-a își pot testa încă o dată cunoștințele înainte de examenul de Bacalaureat. Totul este posibil cu ajutorul unei simulări organizate în mediul virtual. Cei interesați să afle care le este nivelul de pregătire și ce ar mai trebui să aprofundeze înainte de marele examen o pot face accesând liceunet.ro, o platformă destinată atât elevilor de liceu, cât și celor de gimnaziu, care are ca scop principal creșterea nivelului de educație.

  Cum se va desfășura simularea online? Tot ce trebuie să facă elevii este să se înscrie pe platforma respectivă, iar marele avantaj este faptul că pot susține acestă testare la mai multe materii, la alegere. Apoi, vor intra în posesia subiectelor, iar odată ce au finalizat examenul online, lucrarea lor va fi corectată de profesori. În urma rezultatelor obținute, fiecare participant va primi sfaturi, explicații și un plan de studiu personalizat care îi vor fi de folos la Bacalaureat.

  „Am conceput acestă simulare pentru ca elevii să își testeze cunoștințele și pentru a se familiariza cu rigorile unui examen. Scopul nostru este de a ajuta cât mai mulți elevi din România să obțină rezultate mai bune comparativ cu anii trecuți la examenul de Bacalaurat din acestă vară. Din fericire, deja observăm un interes sporit al elevilor și chiar și al părinților față de această simulare. Prin urmare, sperăm să avem posibilitatea de a le permite tuturor celor interesați să ia parte la simularea online”, a declarat Lars Bo Thomsen, CEO al site-ului Liceunet.ro.

  Cu toate că acestă simulare nu se află în legătură cu Ministerul Educației și Cercetării, subiectele pe care le vor primii elevii sunt elaborate de către profesori și respectă întocmai modelul și structura celor de la examenul de Bacalaureat.

  Platforma liceunet.ro a fost creată în anul 2014 din dorința de a oferi elevilor ajutor online, de calitate, la teme și la pregătirea pentru examene. Site-ul este deținut de o companie daneză, care din 1995 oferă ajutor și referate online pentru elevii și studenții din diferite țări europene precum: Germania, Suedia, Norvegia si Danemarca.

  Notă: Simularea organizată de Liceunet reprezintă un proiect care are ca scop pregătirea elevilor pentru Bacalaureat. Acesta nu se află în legătură cu Ministerul Educației și Cercetării sau cu simulările oficiale, organizate în instituțiile școlare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.