Lib-ert-a.te! Jos dizkriminare la copi nojtrii!

  de - | 7 octombrie 2021, 1:05 PM | Pamflet | Topic special

  1

  Inginer cu școala vieții, cursuri de zi și noapte pe fcbook (foto: touchofadream.ro)

  De mai bine de un an se vorbește despre restrângerea libertății doar în context pandemic, cum s-ar zice, în limbaj elevat pe facebook. La fel și despre discriminare – ați observat, nu-i așa?, că până și din mișcarea Black Lives Matters a rămas doar îngenunchierea fotbaliștilor din Premier League.

  Și totuși, atacul autorităților la libertate este mult mai amplu. La fel și discriminarea. Iar cel mai grav atac la libertate este îndreptat împotriva copiilor și adolescenților – nici nu-i de mirare că, ajunși la maturitate, sunt mereu stresați și fără chef de viață. Păi, cum să vii tu, autoritate publică și să obligi copiii să facă școală? Cum să faci așa ceva, în era facebook, instagram și, mai ales, tik-tok? Dacă nici asta nu-i restrângere a libertății, atunci nimic nu mai e! Ce pot ei, copiii, învăța în școală mai mult decât pe facebook, insta sau tik-tok? Nimic, să fie clar, că de-aia și la ore tot cu ochii și mintea conectate la FIT-T sunt. Plus că la școală – ce formă retrogradă de învățământ! – trebuie să învețe după o programă total depășită – la „română” de exemplu, nu se predă gramatica 0.0, nici versificația modernă, „minune-salam”, ca să nu mai vorbim de prescurtările facebook, fără de care ești preistoric, bro.

  Să protestăm, să ieșim toți în stradă: „LIBERTATE PTR LA COPI NOJTRII”, „NU KLKȚZ SUFLETELE LA COPI NOJTRII”, „JOZ DIZKRIMINARE LA COPI NOJTRII”. Că, da, copiii noștri sunt și discriminați când li se cere certificat la facultăți. De ce să nu poată intra, săracii, fără certificatul ăla de BAC, impus tot de oculta mondială, în frunte cu Soros, Gates și Cîțu, la facultate? Fără BAC, BAXX! Ce, e mai importantă o hârtie pe care scrie Diplomă (care-i tot un fel de certificat), decât cunoștințele pe care le-au dobândit în zile și nopți de studiu pe facebook? „JOZ DIZKRIMINAREA, JOZ BAKALORIATU” !  „NO BAXX”! „LĂSATZ COPI LIBERII”!

  Dr. Tik-Tok & Țak-Pak

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.