sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lib-ert-a.te! Jos dizkriminare la copi nojtrii!

  de - | 7 octombrie 2021, 1:05 PM | Pamflet | Topic special

  3

  Inginer cu școala vieții, cursuri de zi și noapte pe fcbook (foto: touchofadream.ro)

  De mai bine de un an se vorbește despre restrângerea libertății doar în context pandemic, cum s-ar zice, în limbaj elevat pe facebook. La fel și despre discriminare – ați observat, nu-i așa?, că până și din mișcarea Black Lives Matters a rămas doar îngenunchierea fotbaliștilor din Premier League.

  Și totuși, atacul autorităților la libertate este mult mai amplu. La fel și discriminarea. Iar cel mai grav atac la libertate este îndreptat împotriva copiilor și adolescenților – nici nu-i de mirare că, ajunși la maturitate, sunt mereu stresați și fără chef de viață. Păi, cum să vii tu, autoritate publică și să obligi copiii să facă școală? Cum să faci așa ceva, în era facebook, instagram și, mai ales, tik-tok? Dacă nici asta nu-i restrângere a libertății, atunci nimic nu mai e! Ce pot ei, copiii, învăța în școală mai mult decât pe facebook, insta sau tik-tok? Nimic, să fie clar, că de-aia și la ore tot cu ochii și mintea conectate la FIT-T sunt. Plus că la școală – ce formă retrogradă de învățământ! – trebuie să învețe după o programă total depășită – la „română” de exemplu, nu se predă gramatica 0.0, nici versificația modernă, „minune-salam”, ca să nu mai vorbim de prescurtările facebook, fără de care ești preistoric, bro.

  Să protestăm, să ieșim toți în stradă: „LIBERTATE PTR LA COPI NOJTRII”, „NU KLKȚZ SUFLETELE LA COPI NOJTRII”, „JOZ DIZKRIMINARE LA COPI NOJTRII”. Că, da, copiii noștri sunt și discriminați când li se cere certificat la facultăți. De ce să nu poată intra, săracii, fără certificatul ăla de BAC, impus tot de oculta mondială, în frunte cu Soros, Gates și Cîțu, la facultate? Fără BAC, BAXX! Ce, e mai importantă o hârtie pe care scrie Diplomă (care-i tot un fel de certificat), decât cunoștințele pe care le-au dobândit în zile și nopți de studiu pe facebook? „JOZ DIZKRIMINAREA, JOZ BAKALORIATU” !  „NO BAXX”! „LĂSATZ COPI LIBERII”!

  Dr. Tik-Tok & Țak-Pak

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un fel de noaptea mintii, articolul acesta. Macar de te semnai pe articol sa stim cui ne adresam. Facand abstractie de gen, masculin sau feminin, tot cretinoid/-a e articolul. Din tot ceea ce se intampla in societate de cativa ani deja, nu ai inteles absolut nimic. Pentru tine, in speta autorul/-ea acestei regurgitari in cuvinte prost alese, lumea e asa cum o descrii mai sus. Si treaba mai nasoala e urmatoarea: ca ai platforma, ca te citesc altii si isi formeaza opinii dupa imbecilitatile tale.
   SpecialArad si etc, ce alte publicatii aradene exista, toti sunteti o apa si-un pamant. Intrebarea de un milion de lei mioritici: ai cui sunteti? Hai ca-i pertinenta asta si astept raspuns de la vreun internaut cu mai multa materie cenusie si timp de cautare decat mine. O zi extraordinara si daca prea-bine voiesti sa te pui in serviciul umanitatii (ca de’, d-aia ai ales sa fi scrib) iti recomand o cu totul alta meserie. Poate agent/-a la salubrizare. E mai pe competentele tale, zic eu.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.