Simulare examen de admitere online la trei specializări din cadrul UVVG!

  de Special Arad | 10 septembrie 2020, 11:04 AM | Educaţie

  0

  Simularea se adresează specializărilor: medicină, medicină dentară şi farmacie din cadrul Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

  Nevoia de evoluție și performanță în noile condiții sociale, în care digitalizarea este o alternativă viabilă, tot mai des utilizată, a determinat Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad să se adapteze. După succesul de care s-a bucurat prin participarea, în week-endul trecut, la a doua ediție a târgului virtual HE.RO – High Edu Romania, unde au pus la dispoziţia viitorilor studenţi, oferta educaţională pentru programe de licenţă (41, la număr), masterat (25) şi doctorat (2), din cadrul celor șase facultăţi: Facultatea de Medicină; Facultatea de Medicină Dentară; Facultatea de Farmacie; Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Educaţie Fizică şi Sport; Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie; Facultatea de Ştiinţe Juridice, UVVG Arad continuă seria simulărilor examenelor de admitere ONLINE.

  Astfel, pe 17 septembrie 2020, va avea loc o simulare de admitere online la Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad pentru trei specializări: medicină, medicină dentară şi farmacie. Termenul limită de înscriere la această simulare este data de 15 septembrie. Cei interesaţi de a participa la această simulare de examen de admitere ONLINE pot obţine informaţii suplimentare la numarul de telefon 0748 988 884 sau pe platforma: admitere.uvvg.ro

  ,,Venim în întâmpinarea viitorilor studenţi UVVG prin organizarea acestei simulări de admitere online și pentru sesiunea din septembrie. Punem un accent deosebit pe procesul de digitalizare al universităţii, pentru o mai bună vizibilitate în spaţiul virtual şi o comunicare eficientă cu cei care aleg să-şi desăvărşească studiile în cadrul facultăţilor universităţii noastre”, a declarat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.