joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tâlhărie la o farmacie din Timișoara! Un tânăr a amenințat o farmacistă să-i dea medicamente care se eliberează doar cu rețetă

  de Special Arad | 22 mai 2020, 8:02 AM | Regional

  0

  (foto: arhivă)

  Tânărul a intrat aseară într-o farmacie Help Net din Timișoara și , din ceea ce se știe până acum, a cerut să i se dea medicamente care ar conține amfetamină (Regenon). Cum aceste medicamente se eliberează doar cu rețetă, farmacista a refuzat, moment în care tânărul a devenit agresiv verbal și a amenințat-o. Agresorul a primit medicamentele , dar a furat și o sumă de bani. Agresorul nu a fost reținut nici acum.

  IPJ Timiș: „În jurul orei 21:00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara și i-a solicitat angajatei un anumit medicament care se eliberează numai pe baza de prescripție medicală. La refuzul acesteia, bărbatul a început să o amenințe și astfel a obținut medicamentul solicitat, sustrăgând totodată și o sumă de bani din casa de marcat. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara,care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.